Taateli-energiapirtelö

Taateli-energiapirtelö on ravitseva iltapala. Se edesauttaa rauhoittumista ja rauhoittaa unta, sekä auttaa pitämään yllä kehon vitaliteettia.

Energiapirtelö sopii myös aamupalaksi tai esim. makeaksi energia/palautusjuomaksi. Siinä on runsaasti taatelia, joka on hyvin vitamiini-, mineraali- ja kuitupitoinen hedelmä. Valmistat sen muutamassa minuutissa.

Voit käyttää joko maitoa tai manteli-/kookosmaitoa sen valmistamiseen. Suosittelen Alpron juomia kasvisversioon!

Ainekset:

  • 4 taatelia (Medjol-tyyppiset ovat parhaita)
  • iso mukillinen maitoa, n. 3 dl
  • ¼ tl kanelijauhetta

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sekoita sauvasekoittimella korkeassa lasissa/kannussa, kunnes taatelit ovat kokonaan murskaantuneet. Juo kylmään vuodenaikaan lämpimänä, voit juoda sen myös huoneenlämpöisenä erityisesti kesällä, tai jos sinulla on liikaa pittaa.